Færdiggørelse af terrassen

Posted on by Thomas

Mens køkkenet er ved, at blive færdiggjort, så har jeg endeligt fået gjort et af mine andre projekter færdige i mellemtiden. Jeg har tidligere nævnt, hvor meget jeg går op i min have og i særdeleshed også hvor meget jeg så frem til, at få en god terrasse, hvor jeg sammen med mine gæster kan nyde god mad fra grillen om sommeren.

De sidste fliser er netop blevet lagt og de sidste planeter er også blevet sat op rundt omkring på terrassen og der er nu lagt op til, at der til sommer fremstår en hyggelig og god stor terrasse, hvor jeg kan nyde god mad og vin og have rigelig med gæster forbi når sommeren ender dukker op.

Til terrassen har jeg erhvervet mig en god gasgrill, som har et væld af funktioner, hvor jeg blandet andet kan langtidsstege kød, som jo er blevet en af de helt store trends for tiden, og med god grund.

Udover min grill, har jeg også fået indkøbet nogle fantastiske havemøbler, hvor mine gæster og jeg kan nyde sommeren. Jeg fandt et fantastisk havemøbel-sæt hos Trademax, som er en god og billig møbelleverandør, hvor jeg fik et solidt sæt til en hel fantastisk pris.

Med møblerne fra Trademax og min nye grill ser jeg nu for alvor frem til den danske sommer, hvor der skal steges gode bøffer og nydes fantastiske vine mens sommeren står på og jeg for alvor kan få glæde ud af den gode store terrasse, som nu pryder huset og haven i mit nye hjem.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.