L.O.C – Sakrilegium

Den danske stjernerapper L.O.C, også kendt som Liam Nygaard O’Connor har udgivet sit seneste studiealbum kendt under titlen ’Sakrilegium’. Albummet har været længeventet og blev endeligt fastsat med dato tilbage i november 2013 og udkom på markedet d. 30. januar.

L.O.C har taget en særdeles interessant tur siden han dannede F.I.P og sidenhen gik solo med sin første udgivelse ’Dominologi’ i år 2001. Hvor de første albums bærer præg af lyden han bragte med sig fra F.I.P, så har han i den grad skiftet gear og især siden ’Libertiner’, så har lyden taget en anden drejning til noget man kan kalde mere ’moden’ og mindre råt.

Som mange havde forventet fortsætter ’Sakrelegium’ i samme stil som de andre af de nyere albums fra L.O.C, hvor teksterne stadigvæk er hårde, men langt fra den stil, som vi kendte det fra de tidlige udgivelser fra L.O.C.

Pladen har en række opfriskende numre, som flot viser hvad det er L.O.C har talent for. Her er det især værd, at bemærke den første single ’Marquis’, som er en fryd inden for dansk rap.

Desværre så er ’Marquis’ lidt ensom når et kommer til de prangende numre og det minder på mange måder om, at L.O.C er ved at køre i tomgang med ’den nye stil’ han har fået på de seneste udgivelser. Det var et frisk pust da L.O.C kom ud med sin nye stil, men det er desværre ved, at ramme en blind vej og teksterne falmer i kvalitet uden nytænkning.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.