Normalt skriver jeg indlæg for, at anmelde en koncert eller et album. Det hænder dog, at jeg støder over nogle kunstnere, som er så gode, at jeg vælger at skrive om dem også selvom de ikke har udgivet noget.

En som ikke har udgivet et decideret album endnu er det danske kæmpetalent, MØ, som indtil videre blot har udgivet et få antal singler og en EP, som alle har fået kæmpe ros og international anerkendelse.

Under navnet MØ gemmer den blot 25-årige Karen Marie Ørsted fra Odense sig. Karen Marie har tidligere spillet med i pige punkgruppen ’Mor’ og er nu gået solo under navnet MØ, hvor hun med sine få hidtidige udgivelser har opnået en stor international anerkendelse og en stor fanskare, som alle ser meget frem til hendes første album-udgivelse.

MØ kickstartede solokarrieren med singlen ’Pilgrim’, som blandt andet nåede at blive ugens uundgåelige på P3 og fik en såkaldt streaming platinplade for nummeret.

MØ har siden ’Pilgrim’ udgivet et par fantastiske singler, hvor hun også har arbejdet sammen med ’Diplo’ på hendes nummer, ’XXX 88’. Senest har MØ i år udgivet hendes nyeste single ’Don’t wanna dance’, som har ramt hitlisterne over hele landet og også internationalt, hvor hendes karriere for alvor er ved at tage fart og kan findes på festivaler rundt omkring hele verden senere på året.

MØ er i den grad et navn, som er værd at lægge mærke til i fremtiden og jeg glæder mig uhyre meget til, at se hvad fremtiden bringer for hende i Danmark og verden over.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.