Musik i haven

Som mange af mine læsere nok ved, så blev jeg den lykkelige ejer af et nyt parcelhus for få måneder siden med tilhørende have. Udover at være passioneret inden for musik, har jeg som sagt en del andre hobbyer jeg også tager mig af, hvor en af dem blandet andet er havearbejde, som jeg finder som en fantastisk afslappende måde, at koble af på og samtidig få frisk luft og motion.

Med min nye have har jeg mulighed for, at kombinere mine interesser for udendørsliv sammen med musik. Selvom mange nok vil foretrække ro når de skal lave havearbejde eller være ude i haven, så er det undervurderet hvor godt musik kan være når man nyder naturen.

Derfor har jeg valgt, at kigge på et system til, at kunne opsætte højtalere ude rundt omkring i haven, som jeg nemt kan styre musikken på via en mobil enhed, så jeg ikke skal til, at rende frem og tilbage hele tiden for, at kontrollere musikken. Det er selvfølgeligt en udfordring, at opsætte udendørs højtalere, men med god hjælp fra en kammerat har jeg fået opsat et system med holdbare højtalere, hvor jeg kan styre musikken fra via min telefon.

Højtalerne er placeret rundt omkring i haven, så jeg altid har mulighed for, at kunne høre musikken og også justere på hver enkelte højtaler. Dette finder jeg fremragende og det skal nok blive fantastisk, at kunne høre musik mens jeg roder i bedene eller sidder og nyder er glas vin på terrassen, som jeg forhåbentligvis snart får sat op når jeg får indkøbt de havemøbler jeg mangler.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.