Ny terrasse

Ny terrassePå trods af, at jeg primært vil fokusere på musik her på bloggen, så har jeg som lovet også andre fokuspunkter, hvor et af dem blandet andet er mit nye hus, som jeg erhvervede for nogle få måneder siden. Til huset har jeg fået en helt fantastisk have, som jeg kan slappe af i og nyde havearbejdet og forhåbentligvis en god dansk sommer når den endelig dukker op.

For at gøre mig klar til sommeren, så har jeg netop igangsat mit projekt om, at anlægge en stor terrasse, hvor jeg selv kan nyde min have og have selskab af gæster jeg får forbi.

Jeg har valgt, at anlægge en relativ stor terrasse for, at kunne have plads til alle de ting jeg ønsker på terrassen og have en overdækket del, som hører til huset, hvor jeg udover at have et spisebordsområde, også har en arbejdsplads, hvor jeg kan sidde og skrive mens jeg spejder udover min have.

På selve den udendørs terrasse har jeg fået opsat rigelig med plads, hvor jeg også har opsat nogle planter i de forskellige hjørner, der skal være med til, at skabe en ekstra god atmosfære ude på terrassen.

Når terrassen er færdiggjort om et par dage skal jeg have fat i de sidste ting jeg mangler. Dette inkluderer blandet andet en god grill, så jeg kan få fyret op for noget god mad til sommer. Udover grillen skal jeg selvfølgeligt også have fundet mig nogle gode havemøbler, som jeg og mine gæster kan sidde og nyde vores mad og udsigten i når sommeren kommer.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.