Nyt anlæg til huset

loungeJeg har netop fået færdiggjort opsætningen af min stue, eller næsten da. Jeg har netop fået mine sidste møbler leveret og opsat, hvor jeg blandet andet har fået et fantastisk loungeområde, som jeg skal benytte mig af når jeg skal høre nyt musik.

Da jeg flyttede valgte jeg, at sælge mit gamle anlæg. Det var egentligt et fremragende anlæg, men med et større rum og en anderledes akustik end jeg havde i lejligheden, så følte jeg, at det var på rette tid til, at få et nyt anlæg, som også passer ind i huset. Samtidig fik jeg en god handel på de gamle højtalere, så det hele passede perfekt til, at jeg kunne få en tiltrængt opgradering af husets allerhelligste, som mit musikanlæg nu engang er for mig.

Jeg har haft kig på en masse forskellige højtalere i forskellige prisniveauer og efter mange testforsøg, faldt valget endeligt på nogle fremragende højtalere, som har et højt frekvensniveau og en god dyb lyd. Det er højtalere af mærket Dali, som jeg har valgt, at smide mine penge efter denne gang. Dali bliver mange betegnet som highend højtalere med et godt og fornuftigt prisniveau. Dette postulat må siges, at være opfyldt med de højtalere jeg har fået sat op i stuen.

Højtalerne spiller indtil videre som en drøm og har en god stram og dyb lyd, hvor man får alle frekvensniveauerne med som der skal. Indtil videre har jeg kun afprøvet det nye anlæg i to dage, men jeg må erkende, at de spiller en del bedre end det jeg havde før, hvilket jo kun er en god ting.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.