Dansk Musiktidskrift

This content shows Simple View


Om denne blog

Danskmusiktidsskrift er en danskproduceret blog, skrevet af mig, Thomas. Jeg har valgt, at lave denne blog for, at kunne skrive mine personlige meninger og erfaringer om musik, hvor jeg primært vil holde fokus på dansk musik, hvor jeg mener at vi har et fantastisk potentiale med mange fantastiske bands og spirende talenter.

Udover at skrive om musik, så vil jeg også skrive om mig selv og min hverdag, hvor jeg udover musik har en lang række forskellige hobbyer jeg også går op i.

Jeg hedder som sagt Tomas og udover, at være musikelsker, så er jeg uddannet journalist og har inden for en årrække arbejdet med, at anmelde musik for en række danske aviser og hjemmesider.

Jeg arbejder stadigvæk som professionel musikanmelder for 2 af Danmarks største online internetaviser, hvor jeg til dagligt er prisgivet med, at kunne have et arbejde jeg elsker, hvor jeg kan komme rundt og anmelde musik af alle genrer inden for dansk og udenlandsk musik. Udover, at anmelde ny musik, så anmelder jeg også koncerter og festivaler rundt omkring i Danmark, hvor jeg ugentligt er til koncerter rundt i landet lige fra de helt store navne vi får til landet til mindre koncerter med spirende talenter, som er med til at pryde den danske musikscene.

Formålet med denne blog er, at tage mit arbejde videre til næste niveau og samtidig give læserne noget ekstra, hvor jeg for alvor kan komme frem med nogle personlige holdninger til musikken og fremvise nogle af de utallige talenter, som vi kan prise os lykkelige med, at have i hele verden og i særdeleshed også i Danmark, hvor musikscenen lige nu bugner med nye talenter, som er med til, at placere vores lille lande på det internationale landkort inden for musik og kunst.

Jeg vil på bloggen komme med anmeldelser og artikler om musik, hvor jeg ikke blot vil skrive om nyt musik, men også om tidligere bands og udgivelser, som jeg mener fortjener den opmærksomhed de kan få. Jeg er selvfølgelig også åben over for, at anmelde mere ukendt musik, så hvis du sidder med gode forslag, så tager jeg gerne imod dem.  

top