Opbygning af grundform

Posted on by Thomas

kosttilskudJeg har i den seneste tid været rigtig godt i gang med at få opbygget en god grundform. Med alt for meget fokus på at opbygge en stor muskelmasse og træne en masse unødvendige muskelgrupper, så er det på tide at jeg tager min træning mere seriøs og får gjort noget ved min grundform så jeg kan få opfyldt nogle af de delmål og mål jeg har lagt for mig selv i år. Et af mine hovedmål har været at skabe en bedre grundform og jeg er nu kommet rigtig godt i gang med min træning og kan allerede nu mærke at jeg har rykket mig markant siden jeg startede på projektet med at få bedre grundform.

Jeg har sammen med mine ændrede træningsvaner også haft et stort fokus på mine kostvaner og har omlagt min kost samtidig med at jeg har fået indkøbt en række gode kosttilskud fra Svensk kosttilskud. Dette har også hjulpet mig rigtig meget og jeg kan mærke at min form har rykket sig samtidig med at min fedtprocent samtidig er gået et godt stykke ned, hvilket jo er godt det hele. Det var en hård periode i starten, hvor jeg måtte ændre træningsrytmer og kost. Det hele føltes som første gang man startede med et træne hvor man fik aktiveret nogle muskelgrupper som ikke har været aktive længe og derfor gav et ordentligt spark. Det var selvfølgeligt smertefuldt i starten, men jeg er kommet godt ind i det nu og kan mærke resultaterne!
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.