Queens of The Stone Age – …Like Clockwork

Et af mine personlige yndlingsbands har endnu engang smidt det jeg vil kalde for et mesterværk på gaden. Efter et par års pause efter kæmpesuccessen Era Vulgaris, smed Queens of The Stone Age med Josh Homme i front, deres nye album med titlen ’…Like Clockwork’ på gaden.

Albummet er det første i 6 år fra bandet, som i mellemtiden har haft travlt med, at turnere verden rundt, hvor de blandt andet har haft en række fantastiske gæster med på turen, hvor blandet andet Foo Fighters forsangeren Dave Grohl har været, at finde. Netop Grohl er også, at finde på dette album, hvor han blev fast trommeslager under indspilningen af albummet. Dette gør også pladen lidt speciel og markerer hvor stort et band Queens of The Stone Age reelt set er.

Selve albummet har en lidt anderledes lyd end hvad vi er vant til fra bandet. For et band, som før har delt vandende blandt sine fans er dette album endnu engang med til, at skabe delte meninger, og hvor mange fans ligefrem hader og afskyr albummet, så har andre prisgivet det og anmeldelserne har været helt i top for ’…Like Clockwork’.

Albummet er prisgivet med en stadigvæk hård lyd, som vi kender det, hvor der tydeligvis er hentet inspiration fra tidligere album blandet med nye eksperimentale twists i musikken, som gør hele albummet til en sjælerejse lige fra den spæde fødsel i starten af albummet, hvor man bevæger sig med hastige skridt ind og ud af mørket i løbet af albummet.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.