Shaka Loveless – Det Vi Sku’ Miste

Inden for de seneste år har vi fået en række danske kunstnere frem, som har forsøgt sig med forskellige former for musikgenrer, som vi normalt ikke har forbundet med danske kunstnere, hvor rock. pop og electronic primært har været de tre fremtrædende former for musik, som danske kunstnere har begået sig i.

For to år siden dukkede ’Shaka Loveless’ op med en helt ny lyd, hvor vi får RnB verden ført til Danmark mikset godt ind med nogle fremtrædende beats, som markerer sangene fra det danske stjernefrø.

For to år siden udkom Shaka Loveless med sit første album med den selvudnævnte titel ’Shake Loveless’. Jeg havde selv fornøjelsen af, at anmelde albummet i sin tid, som jeg selv og et stort antal af mine kollegaer roste til skyerne.

Nu her Shaka endeligt kommet med et nyt album, som går under titlen ’Det Vi Sku’ Miste’.

Med dette album har Shaka Loveless fortsat i samme stil, som han gjorde ved det første album, hvor det igen er de dybe beats, som er med til, at markere og færdiggøre RnB-lyden albummet igennem.

Med det nye album har Shake for alvor foldet sig ud, og hvor det første album havde et par fantastiske singler, som markerede hele albummet, så er det nye album mere vel-konstrueret og har en hårdere tilgang til musikken, hvor de markerede og dybe beats for alvor får sin gennemslagskraft og giver albummet en stemning af undergrundsmusik-scenen, som er er tiltrængt pust til en tam dansk musikscene inden for RnB-genren.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.