Northside Festival 2014

northsideI Danmark har vi en række fantastiske festivaler, som tiltrækker de største danske kunstnere og også udenlandske navne til landet år efter år. Udover at have den verdenskendte Roskilde Festival og den hyggelige Skanderborg Festival, så har vi i løbet af de seneste år fået en helt ny og fremragende festival.

Northside Festival 2014 vil som altid finde sted over en weekend i juni og har endnu engang i år tiltrukket et hav af fantastiske navne til den lille festival i Aarhus. Programmet er netop blevet offentliggjort og fastlagt med et utal af fantastiske navne, som vil sætte gang i Aarhus.

På programmet kan man blandet andet finde Queens of The Stone Age, som jeg før har skrevet om. Udover dem kan man også opleve Pixies, hvilket alt tyder på bliver en af de sidste muligheder for, at kunne opleve dette legendariske band. Inden for rock-genren er der også i år mulighed for, at kunne opleve White Lies, som endnu engang gæster dansk grund.

Udover de store rockbands kan man også opleve andre store internationale navne, hvor man blandet andet kan opleve Lana Del Ray samt Royksöpp og Robyn.

Der er selvfølgeligt også et hav af danske navne på programmet, hvor man fx kan opleve MØ, som jeg også tidligere har beskrevet og i den grad også ser frem til, at opleve ved Northside.

Listen over kunstnere er lang og omfattende, så jeg kan klart anbefale, at tage et kig på det fulde program og få købt billet, så der ikke bliver gået glip af denne fantastiske festival.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.