Ny livsstil og træning

Posted on by Thomas

Jeg har i starten af året været alt for doven og brugt alt for meget tid med, at sidde inden for og skrive og været for lidt omkring mine projekter i og omkring huset og grundet det dårlige vejr desværre ikke brugt nok tid udenfor, hvilket jeg ellers håbede på, at kunne nu hvor haven er blevet så flot. Grundet den sløve start på året valgte jeg derfor, at tage en drastisk beslutning og foretage en livsstilsændring.

Denne livsstilsændring har nu stået på et måneder, hvor jeg har omgået en omfattende kostomlægning med mindre fed mad og mindre alkohol. Samtidig er jeg også begyndt, at løbetræne og har meldt mig ind i fitnesscenteret, hvor jeg nu er minimum 4 gange i ugen. For at supplere min træning i fitnesscenteret, har jeg investeret i en række kosttilskud fra firmaet Svensk Kosttilskud, hvor jeg fik et par gode tilskud i god kvalitet til billige penge. Træningen har taget godt fart og jeg kan mærke gode resultater med de mange besøg i centeret og de tilskud jeg fik fra Svensk Kosttilskud.

Jeg købte dette proteinbar fra Svensk kosttillskud:
proteinbar fra Svensk kosttillskud
Jeg føler mig som et nyt menneske og har fået en helt fornyet energi, som er med til at løfte mit humør. Hvis jeg vidste hvor meget jeg ville få ud af denne omlægning af mit liv inden jeg startede, så havde jeg begyndt meget før. Det er helt klart noget jeg kan anbefale andre, som måske ikke har fået dyrket så meget motion de håbede på og har et lavt energiniveau.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.