Renovering af køkken

Posted on by Thomas

spisebordetNår man køber et nyt hus er der tit mange ting, som der skal ordnes. Det har der i den grad også været ved købet at mit nye hus, hvor der for alvor har været travlt på det sidste, hvilket desværre er gået lidt udover mit arbejde. Heldigvis er der snart lys for enden og det er også en fornøjelse at se, hvordan de forskellige rum bryder frem og hvordan hele huset transformeres fra den kedelige 70er stil, som det var da jeg fik det og til et moderne hjem med lyse vægge og åbne rum.

Køkkenet er et af husets vigtigste rum og som passioneret inden for madlavning, så har jeg også haft et stort fokus på, at få et køkken så godt som muligt. Jeg har haft håndværkere i huset i den seneste tid, som har været i gang med køkkenet og badeværelset, som begge skulle renoveres. Badeværelset var hurtigt overstået, men køkkenet har været en anden sag.

Da jeg modtog huset lignede køkkenet noget taget ud fra et dårligt ugeblad fra år 1972 med grønne skabe med brune kanter og vægge i forfærdelig stand. Jeg valgte, at bryde det hele ned og starte forfra og samtidig udvide pladsen i køkkenet ved, at lave det åbent ind til spisestuen.

Køkkenet er nu for alvor ved, at tage form og jeg har fået nogle fantastiske skabe og borde i hvidlamineret træ, som er med til, at skabe god plads hvor jeg kan lave mad på og samtidig også giver rummet meget mere lys end det havde før med de kedelige grønne farver.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.